Privatnost

Kolačiće

ŠTO SU KOLAČIĆI?

Kolačići su male tekstualne datoteke koje vaše računalo, mobilni telefon ili tablet pohranjuje na vaše računalo, mobilni telefon ili tablet na zahtjev web-mjesta koje pregledavate. Te datoteke sadrže neke informacije iz prethodnih posjeta web-mjestu. Osoba korisnika nije prepoznatljiva na temelju tih informacija.

Kolačiće koji se koriste na našoj web stranici dijelimo na dvije osnovne vrste kratkoročne uporabe, koje se koriste samo privremeno i ostaju pohranjene na vašem uređaju samo dok ne zatvorite preglednik i dugoročno, koji ostaju pohranjeni na vašem uređaju.

KORIŠTENJE KOLAČIĆA

Naše sve web stranice koriste kolačiće kako bi nam pomogle u pružanju boljih usluga. Korištenjem naše web stranice pristajete na korištenje kolačića u skladu s postavkama vašeg preglednika. Ako posjetite naše web stranice i preglednik smije prihvatiti kolačiće, smatramo da je to prihvaćanje naših pravila o kolačićima. Upute o promjeni kolačića potražite u pomoći svakog preglednika.

KAKO MOŽETE PROMIJENITI POSTAVKE KOLAČIĆA?

Kolačiće možete postaviti u svom web pregledniku. Većina internetskih preglednika izvorno je postavljena tako da automatski prihvaća kolačiće. Tu postavku možete promijeniti blokiranjem kolačića ili upozorenjem ako se kolačići šalju na vaš uređaj. Upute o promjeni kolačića potražite u pomoći svakog preglednika.

PRISTANAK NA KORIŠTENJE KOLAČIĆA

Korištenjem web stranice naše stranice pristajete na korištenje i pohranu kolačića. Da biste za varili dodijeljenu suglasnost, upotrijebite tehnička sredstva (postavke) preglednika u kojem možete izbrisati kolačiće. Također možete trajno onemogućiti pohranu kolačića s naše stranice u postavkama vašeg preglednika, a kao što je gore spomenuto, također možete u potpunosti ukloniti kolačiće koji su već pohranjeni s vašeg uređaja. Također možete onemogućiti pohranu kolačića trećih strana za koje koristimo dolje navedene usluge može biti onemogućeno u postavkama preglednika.

KAKO ONEMOGUĆITI KORIŠTENJE KOLAČIĆA?

Informacije o tome kako prilagoditi postavke kolačića potražite u odgovarajućem odjeljku pomoći uređaja ili preglednika. Primjeri postavki za najčešće korištene preglednike pripremljeni su za vas ovdje:

Mozilla Firefox ( https://support.mozilla.org/cs/products/firefox/protect-your-privacy/cookies )
Google Chrome ( https://support.google.com/chrome/answer/95647 )
Safari ( https://support.apple.com/kb/PH5042 )
Opera ( https://help.opera.com/opera/Windows/1918/cs/controlPages.html#manageCookies )

KOJE SUSTAVE I USLUGE TREĆIH STRANA KORISTIMO?

VIŠE INFORMACIJA O KOLAČIĆIMA